Groothandel schildermaterialen

Zoekt u als schilder een betrouwbare groothandel in schildermaterialen die u altijd topkwaliteit verf en schildersbenodigdheden levert voor uw schildersprojecten? Of bent u de trotse eigenaar van een eigen verfspeciaalzaak? Dan wilt u uw klanten geen ‘nee’ verkopen als zij om goede kwaliteit verf, verfbenodigdheden en advies vragen. Niveau is dé groothandel in schildermaterialen voor schilders en verfspeciaalzaken die u levert wat u nodig heeft. Bij ons kunt terecht voor topkwaliteit verven, lakken en primers. En natuurlijk ook voor de professionele verfrollers, kwasten, reinigers, ontvetters, schilderstape en nog veel meer. Bij uw groothandel in schildersmaterialen Niveau bestelt u eenvoudig al uw verf en verfbenodigdheden in één keer. En deskundig advies over de verf krijgt u er uiteraard helemaal gratis bij. Ervaart u ook graag het gemak en de kwaliteit van onze groothandel in schildermaterialen? Meld u dan nu meteen aan als dealer bij Niveau!

Groothandel in schildermaterialen voor schilders en speciaalzaken

Bent u zelfstandig schilder, heeft u een schildersbedrijf of runt u een verfspeciaalzaak? Dan heeft u uiteraard altijd professionele verf en verfbenodigdheden op voorraad nodig. Als groothandel in schildermaterialen kunnen wij die u altijd leveren. Zo heeft u altijd kwaliteitsproducten in huis voor uw klanten! En inmiddels raken steeds meer ondernemers/onderneemsters overtuigd van onze aanpak; zij verkopen met veel succes ons assortiment van Niveau!. Onze filosofie als groothandel in schildermaterialen luidt dan ook; ‘Wees anders, wees exclusief!’ En dat kan met Niveau! Wij zijn exclusief dealer voor verf- en behangspeciaalzaken en professionele vakzaken.

Groothandel schildermaterialen met exclusief eigen merk

Als groothandel in schildersmaterialen willen wij onze afnemers altijd exclusieve topkwaliteit leveren. Om die ambitie kracht bij te zetten, hebben wij een exclusief huismerk verf ontwikkeld onder de naam Niveau! Onze verf van Niveau is perfect voor elke schilderklus die u als schilder gaat uitvoeren of voor elke schilderklus die uw klanten willen gaan doen. Dit is verf van professionele kwaliteit met een lange levensduur en beschermende werking. Ons exclusieve verfmerk Niveau is dus niet bij de bouwmarkt niet verkrijgbaar. Wellicht binnenkort wel bij u? Ons assortiment Verf van Niveau bestaat uit ruim 150 topkwaliteit producten, waaronder:

 • Grondverf
 • Super schrobvaste verf
 • Vochtresistente verf
 • Metaalverf
 • Meubel- en parketlak
 • Zijdeglans- en hoogglans lak

Waarom kiezen voor Niveau?

Als wij uw groothandel in schildermaterialen zijn, profiteert u als dealer of schilder van een aantal aantrekkelijke en zeer interessante voordelen:

 • Geen prijsbederf op het internet. Wij zijn dus internet- en bouwmarkt ‘proof’
 • Afspraken over een beschermd postcodegebied
 • Professionele kwaliteiten, verf van niveau!
 • Zeer breed assortiment
 • Uitstekende marges en prijsveiligheid
 • U koopt direct bij de bron!
 • Persoonlijk contact over kleuradvies, producttechniek en meer
 • Een gratis en vrij te gebruiken kleurmengsysteem

Vrijblijvend aanmelden bij schilder groothandel Niveau

Verkiest u Niveau ook graag tot uw exclusieve groothandel in schildersmaterialen? Probeer het, en meld u nu vrijblijvend aan voor meer informatie of toegang tot de speciaal voor u ingerichte winkelwebshop. Laat uw gegevens achter op het contactformulier, of bel met 0343 70 37 57. U kunt ook een e-mail sturen naar info@niveau-vbs.nl.