Groothandel schildersbenodigdheden

Als zelfstandig schilder of schildersbedrijf heeft u natuurlijk een betrouwbare groothandel in schildersbenodigdheden nodig om succesvol schildersprojecten te kunnen doen en uw klantenbestand optimaal te bedienen. Heeft u een verfspeciaalzaak? Dan geldt voor u uiteraard hetzelfde. Die groothandel in schildersbenodigdheden is Niveau! Wij ondersteunen schilders en dealers in hun vakmanschap met hoogwaardige kwaliteit verfmaterialen, ofwel de allerbeste verven, lakken en primers. En natuurlijk ook de beste verfrollers, kwasten, reinigers, ontvetters, schilderstape etcetera. Niveau, uw groothandel levert alles wat u nodig heeft voor elke schilderklus en u bestelt dat bij ons allemaal in één keer. Deskundig advies over de verf leveren wij er gratis bij. Maakt u ook graag gebruik van de service en kwaliteit van onze groothandel in schildersbenodigdheden? Meld u dan nu aan aan als dealer bij Niveau!

Met Niveau snijdt het schildersmes aan twee kanten

Wij bedienen met onze groothandel in schildersbenodigdheden twee werelden. Veel ondernemers in de schildersbranche combineren hun vakmanschap als schilder met het runnen van een eigen verfspeciaalzaak. Als schilder werkt u bij altijd met topkwaliteit schildersmaterialen en verven voor binnen en buiten tijdens uw schilderklussen. En in uw verfwinkel verkoopt u natuurlijk bij voorkeur de beste verf producten aan uw klanten tegen de beste prijzen. Niveau is daarvoor dé onbetwiste en exclusieve groothandel in verfbenodigdheden! Steeds meer ondernemers/onderneemsters raken overtuigd van de aanpak van Niveau en verkopen ons assortiment. Onze filosofie is dan ook; ‘Wees anders, wees exclusief!’ En dat kan met Niveau! Wij zijn exclusief dealer voor verf- en behangspeciaalzaken en professionele vakzaken.

Eigen huismerk: Verf van Niveau

Maar er is meer! Omdat wij u als groothandel in schildersbenodigdheden ook graag exclusieve topkwaliteit willen bieden, hebben wij een exclusief eigen huismerk: voor elke klus die u als schilder gaat uitvoeren of voor elke klus die uw klanten gaan doen, hebben wij Verf van Niveau. Dat is verf van professionele schilderskwaliteit met een lange levensduur en zeer goede beschermende werking. Ons assortiment verf van Niveau bestaat uit ruim 150 topkwaliteit producten, waaronder:

 • Grondverf
 • Super schrobvaste verf
 • Vochtresistente verf
 • Metaalverf
 • Krijtverf
 • Meubel- en parketlak
 • Zijdeglans- en hoogglans lak

Topkwaliteit schildersbenodigdheden

Als groothandel in schildersbenodigdheden ook een ruim aanbod schildersbenodigdheden die voor elke schilderklus geschikt zijn. En natuurlijk doen we ook hierin geen concessies aan kwaliteit. Zo hebben we materialen en middelen voor het voorbereiden, schilderen en afwerken van elke klus. Zo zijn wij dealer van Polyvine, Stucco d’Or, het non-paint merk Schuller, kwasten van Staalmeester en ook verkopen wij de producten van Rust-oleum Mathys!

Waarom Niveau als groothandel in verfbenodigdheden?

Bij onze groothandel in verfbenodigdheden, profiteert u als dealer of schilder bij Niveau van een aantal aantrekkelijke voordelen:

 • Geen prijsbederf op het internet. Wij zijn helemaal internet- en bouwmarkt ‘proof’
 • Afspraken over een beschermd postcodegebied
 • Professionele kwaliteiten, verf van niveau!
 • Zeer breed assortiment
 • Uitstekende marges en prijsveiligheid
 • U koopt direct bij de bron
 • Persoonlijk contact over kleuradvies, producttechniek en meer
 • Een gratis en vrij te gebruiken kleurmengsysteem

Vrijblijvend aanmelden bij Niveau, uw groothandel in verfbenodigdheden

Wilt u ook kennismaken met of dealer worden van Niveau, groothandel in schildersbenodigdheden? Meld u dan nu vrijblijvend aan voor meer informatie of toegang tot de speciaal voor u ingerichte winkelwebshop. Laat uw gegevens achter op het contactformulier, of bel met 0343 70 37 57. U kunt ook een e-mail sturen naar info@niveau-vbs.nl.