Groothandel verfbenodigdheden

Om een schilderproject of schilderklus naar volle tevredenheid af te ronden, bent u natuurlijk afhankelijk van materialen van een groothandel in verf en verfbenodigdheden. Maar voor speciaalzaken in verfbenodigdheden geldt uiteraard hetzelfde. Die groothandel in verfbenodigdheden is Niveau. Wij ondersteunen schilders en dealers graag in hun vakmanschap. U gebruikt voor uw werk bij voorkeur hoogwaardige materialen. En dan kiest u voor de allerbeste verven, lakken en primers. En natuurlijk ook de beste verfrollers, kwasten, reinigers, ontvetters, schilderstape et cetera. Bij Niveau, uw groothandel in verfbenodigdheden vindt u alles wat u zoekt voor uw schilderklus en bestelt u dat allemaal in één keer. Deskundig advies over de verf leveren wij er gratis bij. Maakt u ook graag gebruik van de service en kwaliteit van onze groothandel in verfbenodigdheden? Meld u dan aan aan als dealer bij Niveau!

Met Niveau snijdt het schildersmes aan twee kanten

Met onze groothandel in verfbenodigdheden bedienen twee werelden. Veel ondernemers die als schildersbedrijf actief zijn, combineren hun vakmanschap als schilder met het runnen van een verfspeciaalzaak. Als schilder staat het leveren van topkwaliteit schilderklussen als het gaat om verf voor binnen en buiten en het gebruik van de verfbenodigdheden op nummer 1. En in uw verfwinkel verkoopt u natuurlijk bij voorkeur de beste verf producten tegen de beste prijzen. Niveau is daarvoor dé onbetwiste en exclusieve groothandel in verfbenodigdheden! Steeds meer ondernemers/onderneemsters raken overtuigd van de aanpak van Niveau en verkopen ons assortiment. Onze filosofie is dan ook; ‘Wees anders, wees exclusief!’ En dat kan met Niveau! Wij zijn exclusief dealer voor verf- en behangspeciaalzaken en professionele vakzaken.

Eigen huismerk: Verf van Niveau

En dat is nog niet alles. Om u als groothandel in verfbenodigdheden ook echte exclusieve topkwaliteit te garanderen, hebben wij een exclusief eigen huismerk: verf van Niveau! Voor elke klus die u als schilder gaat uitvoeren of voor elke klus die uw klanten gaan doen, hebben wij Verf van Niveau. Dat is professionele schilderskwaliteit verf die lang meegaat met een lange beschermende werking. Ons assortiment Niveau-verf bestaat uit ruim 150 topkwaliteit producten, waaronder:

 • Grondverf
 • Super schrobvaste verf
 • Vochtresistente verf
 • Metaalverf
 • Krijtverf
 • Meubel- en parketlak
 • Zijdeglans- en hoogglans lak

Uiteraard hebben wij als groothandel in verfbenodigdheden ook een ruim aanbod schildersbenodigdheden die voor elke schilderklus geschikt zijn. En natuurlijk doen we ook hierin geen concessies aan kwaliteit. Zo hebben we materialen en middelen voor het voorbereiden, schilderen en afwerken van elke klus. Zo zijn wij dealer van Polyvine, Stucco d’Or, het non-paint merk Schuller, kwasten van Staalmeester en ook verkopen wij de producten van Rust-oleum Mathys!

Waarom Niveau als groothandel in verfbenodigdheden?

Bij onze groothandel in verfbenodigdheden, profiteert u als dealer of schilder bij Niveau van een aantal aantrekkelijke voordelen:

 • Geen prijsbederf op het internet. Wij zijn helemaal internet- en bouwmarkt ‘proof’
 • Afspraken over een beschermd postcodegebied
 • Professionele kwaliteiten, verf van niveau!
 • Zeer breed assortiment
 • Uitstekende marges en prijsveiligheid
 • U koopt direct bij de bron
 • Persoonlijk contact over kleuradvies, producttechniek en meer
 • Een gratis en vrij te gebruiken kleurmengsysteem

Vrijblijvend aanmelden bij Niveau, uw groothandel in verfbenodigdheden

Bent u geïnteresseerd in Niveau als uw exclusieve groothandel in verfbenodigdheden? Meld u dan nu vrijblijvend aan voor meer informatie of toegang tot de speciaal voor u ingerichte winkelwebshop. Laat uw gegevens achter op het contactformulier, of bel met 0343 70 37 57. U kunt ook een e-mail sturen naar info@niveau-vbs.nl.