Klantervaringen

Jan de Wit van Kees Tol Verf & Behang in Volendam

“We kozen voor Niveau vanwege de exclusiviteit van het merk. Dat was destijds de belangrijkste afweging om het merk te gaan voeren. Inmiddels maken wij ook gebruik van het Niveau totaal- concept inclusief het mengsysteem. Dat werkt goed! Wij kunnen onze klanten heel gemakkelijk bedienen én wat verdienen.”

“De afgelopen jaren zijn we steeds meer verrast door het brede assortiment. Over de hele linie is de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed. Het merk kan zeker concurreren met A-merken. Het blijft bijzonder om aandeelhouder te zijn van een merk dat we in onze winkel verkopen. Het is van onszelf en we kunnen meebeslissen over de strategie. Daarmee blijft exclusiviteit gewaarborgd.”

Frank Scheffer van ‘t Verfhuis Frank Scheffer in Leiden

Waarom kies je voor Niveau?

“We verkopen Niveau al vanaf het begin. De belangrijkste reden is om exclusiviteit in onze winkel te hebben. Daarbij staan we volledig achter de kwaliteit en de prijs. Die is vergelijkbaar met andere kwaliteitsmerken. We hebben nog nooit klachten gehad. Bovendien beschikt Niveau over een compleet assortiment, dat heeft niet iedere leverancier.”

“Daarbij zijn ze erg servicegericht. Vragen over het product of de kleur worden snel opgelost. Ze hebben veel binding met de detaillisten, er is wekelijks contact. Wij zijn aandeelhouders. Ik blijf dat bijzonder vinden: zeggenschap over het assortiment en de kwaliteit heb je niet bij andere fabrikanten. Daardoor krijg je een andere binding met het merk: we zijn meer gemotiveerd om het aan te prijzen.”

 

Bel-mij-terug

Voer uw telefoonnummer in en u wordt teruggebeld door één van onze collega's

Contact

Patent Niveau BV

Parallelweg 52
3931 MT Woudenberg
Tel: 033 285 37 70
BTW: NL815131999B01
KvK: 30199263