Het witte goud van Niveau 'De beste latex van Nederland!'

 

NIEUW BIJ NIVEAU: Het witte goud in dekkende muurprimer en krijtmatte extreem reinigbare muurverf. 'DE BESTE LATEX VAN NEDERLAND!'

Het witte goud van Niveau is een extreem reinigbare, zeer schrobvaste, krijtmatte muurverf. Dit product blijft mat na schoonmaken en geeft geen glimplekken! De latex is te verkrijgen in 1, 2.5, 5 en 10 liter in basis WIT en heeft een zeer hoog rendement. 10 m2 per liter. De extreem reinigbare muurverf is speciaal voor binnen.

Daarbij hebben we ook nieuw in ons assortiment een dekkende muurprimer in dezelfde professionele kwaliteit! De voordelen van deze muurprimer zijn dat hij zorgt voor een betere hechting, vermindert de zuiging van de ondergrond, voorkomt doffe en glanzende plekken en is geschikt voor onder alle hoogwaardige muurverven. De muurprimer is goed binnen en buiten te gebruiken en verkrijgbaar in 2,5, 5 en 10 liter met een uitstekend rendement van ongeveer 12 m2 per liter.

Wilt u deze producten ook in uw zaak of wilt u meer informatie over deze beste latex van Nederland? Dat kan! Neem gerust contact met ons op!

 

 

Bel-mij-terug

Voer uw telefoonnummer in en u wordt teruggebeld door één van onze collega's

Dealer zoeken

Maak je keuze uit één van de fantastische producten van NIVEAU. Voer je postcode en in vind de dichtsbijzijnde dealer.

Nieuws

Contact

Patent Niveau BV

Parallelweg 52
3951 MT Woudenberg
Tel: 033 285 37 70
BTW: NL815131999B01
KvK: 30199263