Wat is Polyvine?

Polyvine is de fabrikant voor de beste kwaliteit water- gedragen blanke lakken en vernissen voor de professionele schilder en decorateur. Wij zijn dan ook trots dat we dit mooie merk in Nederland mogen vertegenwoordigen en willen ons dealernetwerk dekkend maken. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit producten voor verschillende toepassingen, van decoratieve verftechnieken tot beschermende afwerkingen.

Als dealer wil je natuurlijk producten aanbieden die het verschil maken in kwaliteit en resultaat. Dit exclusieve merk is dan de perfecte keuze! Deze producten zijn milieuvriendelijk ontwikkeld door specialisten en worden geproduceerd met de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor kunnen onze dealers zich onderscheiden met het aanbieden van producten van topkwaliteit.

Uiteraard ondersteunen wij onze dealers met professionele trainingen, technische ondersteuning en POS materiaal voor in de winkel. Ook is er een website www.polyvine.com met zeer uitgebreide productinformatie, instructiefilms en ideeën. Zo kunnen onze dealers hun klanten altijd van de beste service en adviezen voorzien.

Wat biedt Polyvine jouw bedrijf?

Als onze dealer kun je je klanten aanbieden:

* Polyvine Gereedschappen: Professionele, duurzame gereedschappen voor het aanbrengen van verf, vernis en speciale effecten.

* Polyvine Metallics & Glitters: Een uitgebreide selectie van metallic en glitter verf, perfect voor het creëren van opvallende accenten en blikvangers.

* Polyvine Verftechnieken: Innovatieve verftechnieken, zoals antiek en patine voor unieke afwerkingen op meubels, wanden en meer.

* Polyvine Vernissen: Hoogwaardige blanke vernissen voor bescherming en versterking van diverse objecten en oppervlakken.

 

Interesse?

Ben je opzoek naar het merk voor blanke lakken en vernissen en wil jij je klanten de beste kwaliteit bieden? Wordt dan dealer van dit exclusieve merk en onderscheid je zelf in de verfmarkt. Laat je gegevens achter om meer informatie te ontvangen over onze productgroepen en de mogelijkheden om Polyvine dealer te worden.

Bekijk de introductievideo hieronder voor meer informatie over het familiebedrijf Polyvine of download de brochure:

Polyvine behind the varnish