Groothandel stukadoor

Bij Niveau, de groothandel voor de stukadoor en schilder, vindt u alles wat u als schilder en/of stukadoor nodig heeft. Daarnaast zijn wij ook de groothandel voor de speciaalzaak in verf- en stukadoorsbenodigdheden. Wij leveren verf, pleisters, lijmen, kitten en wandbekleding. Maar ook non-paint materialen, zoals kwasten, rollers, werkhandschoen en meer. Wij hebben ons eigen merk verf (Niveau) en andere exclusieve schilder- en stukadoorsbenodigdheden, zoals tape, stuclopers, muurverf en cleaning products van toonaangevende merken en leveranciers uit zowel binnen- als buitenland. Bij uw groothandel voor stukadoor en schilder bestelt u eenvoudig alles wat u nodig heeft voor uw stucproject of schilderklus in één keer. En deskundig advies over onze producten krijgt u er uiteraard helemaal gratis bij. Ervaart u ook graag het gemak en de kwaliteit van onze groothandel voor de stukadoor? Meld u dan nu meteen aan als dealer bij Niveau!

Dé groothandel voor stukadoor, schilders en speciaalzaken

Bent u zelfstandig stukadoor of schilder? Heeft u een stukadoors- of schildersbedrijf, of runt u een speciaalzaak in stukadoorsmaterialen of verfproducten? Dan heeft u uiteraard altijd professionele materialen op voorraad nodig. Als groothandel voor stukadoor en schilder kunnen wij die u die materialen en producten altijd leveren. Zo heeft u altijd kwaliteitsproducten in huis voor uzelf en/of uw klanten! Inmiddels raken steeds meer ondernemers/onderneemsters overtuigd van onze aanpak; zij verkopen met veel succes ons assortiment van Niveau!. Onze filosofie als groothandel voor stukadoor en schilder luidt dan ook; ‘Wees anders, wees exclusief!’ En dat kan met Niveau! Wij zijn exclusief dealer voor verf- en behangspeciaalzaken en professionele vakhandels.

Groothandel voor stukadoor en schilder met exclusief eigen merk

Als groothandel voor stukadoor en schilder willen wij onze afnemers altijd exclusieve topkwaliteit leveren. Om die ambitie kracht bij te zetten, hebben wij voor de schilder een exclusief huismerk verf ontwikkeld onder de naam Niveau! Verf van Niveau is perfect voor elke schilderklus die u als schilder gaat uitvoeren of voor elke schilderklus die uw klanten willen gaan doen. Dit is verf van professionele kwaliteit met een lange levensduur en beschermende werking. Ons exclusieve verfmerk Niveau is dus niet bij de bouwmarkt niet verkrijgbaar. Wellicht binnenkort wel bij u? Ons assortiment Verf van Niveau bestaat uit ruim 150 topkwaliteit verfproducten. Ook exclusief leverbaar – voor de stukadoor – is het kwaliteitsmerk Stucco d’Or, voor alle soorten wandafwerkingen. En daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment stukadoorsproducten, zoals

 • Stukadoor spanen en messen
 • Schuurmaterialen
 • Stofmaskers
 • Stukadoor spanen en messen
 • Telescoopstokken
 • Wasborden en sponzen
 • Werkhandschoenen

Waarom kiezen voor Niveau?

Bij uw groothandel voor stukadoor en schilder profiteert u als dealer of schilder bij Niveau van een aantal aantrekkelijke en zeer interessante voordelen:

 • Geen prijsbederf op het internet. Wij zijn dus internet- en bouwmarkt ‘proof’
 • Afspraken over een beschermd postcodegebied
 • Professionele kwaliteiten, waaronder verf van niveau en Stucco d’Or!
 • Zeer breed assortiment
 • Uitstekende marges en prijsveiligheid
 • U koopt direct bij de bron!
 • Persoonlijk contact over kleuradvies, producttechniek en meer
 • Een gratis en vrij te gebruiken kleurmengsysteem

Vrijblijvend aanmelden bij groothandel voor de stucadoor

Verkiest u Niveau ook graag tot uw exclusieve groothandel voor stukadoor en schilder? Meld u dan nu vrijblijvend aan voor meer informatie of toegang tot de speciaal voor u ingerichte winkelwebshop. Laat uw gegevens achter op het contactformulier, of bel met 0343 70 37 57. U kunt ook een e-mail sturen naar info@niveau-vbs.nl.