JAN DE WIT VAN KEES TOL VERF & BEHANG IN VOLENDAM

“We kozen voor Niveau vanwege de exclusiviteit van het merk. Dat was destijds de belangrijkste afweging om het merk te gaan voeren. Inmiddels maken wij ook gebruik van het Niveau totaal- concept inclusief het mengsysteem. Dat werkt goed! Wij kunnen onze klanten heel gemakkelijk bedienen én wat verdienen.”

“De afgelopen jaren zijn we steeds meer verrast door het brede assortiment. Over de hele linie is de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed. Het merk kan zeker concurreren met A-merken. Het blijft bijzonder om aandeelhouder te zijn van een merk dat we in onze winkel verkopen. Het is van onszelf en we kunnen meebeslissen over de strategie. Daarmee blijft exclusiviteit gewaarborgd.”

 

FRANK SCHEFFER VAN ‘T VERFHUIS FRANK SCHEFFER IN LEIDEN

Waarom kies je voor Niveau?

“We verkopen Niveau al vanaf het begin. De belangrijkste reden is om exclusiviteit in onze winkel te hebben. Daarbij staan we volledig achter de kwaliteit en de prijs. Die is vergelijkbaar met andere kwaliteitsmerken. We hebben nog nooit klachten gehad. Bovendien beschikt Niveau over een compleet assortiment, dat heeft niet iedere leverancier.”

“Daarbij zijn ze erg servicegericht. Vragen over het product of de kleur worden snel opgelost. Ze hebben veel binding met de detaillisten, er is wekelijks contact. Wij zijn aandeelhouders. Ik blijf dat bijzonder vinden: zeggenschap over het assortiment en de kwaliteit heb je niet bij andere fabrikanten. Daardoor krijg je een andere binding met het merk: we zijn meer gemotiveerd om het aan te prijzen.”

 

DE KLEURENWAAIER – MAARSBERGEN

Al jaar en dag levert Niveau ons uitstekende kwaliteits- verven. Vanaf het begin zijn we betrokken bij de oprichting van dit relatief jonge verfmerk.

In de afgelopen jaren levert Niveau een steeds uitgebreider, professioneel assortiment met een goedkope en met daarbij een goed werkende mengmachine. Daarbij kunnen we nu ook andere exclusieve merken mee bestellen. Dit werkt voor ons prettig en snel. De service is goed, de leveringen zijn snel, een goede klant relatie staat hoog in het vaandel! Prijs/ kwaliteitsverhouding zijn perfect!

Waar andere merken hun eigen markt beconcurreren en zo de adviesprijzen kapot maken, hebben wij met Niveau een goede marge en nog belangrijker de juiste filosofie gericht op onze toekomst.

Wij zijn dik tevreden en raden een ieder met een verf- speciaalzaak dit merk aan!

 

MARTIJN VAN SOMEREN – VERFHUIS DIEREN

Kort maar krachtig!

  1. Wij hebben Niveau® verf omdat het een exclusief merk is.
  2. Omdat het niet in een bouwmarkt te verkrijgen is.
  3. Bescherming op het Internet.
  4. Hulp op Facebook d.m.v afbeeldingen en acties.
  5. Met een breed assortiment + gratis mengsysteem!
  6. De klant is altijd verzekerd van goede kwaliteit verf tegen een eerlijke prijs. Ondanks de eerlijke en scherpe prijs kunnen wij er goed aan verdienen!
  7. Niveau® verf is uitstekend te verkopen als A merk.

Bij ons staat Niveau® verf op nummer 1. Zeker nu het Internet een steeds grotere en sterkere concurrent gaat worden!